Nominatie Computable Award 2016

Gerrit Jan Hondelink 10-6-2016 17:36
Categorieën: Algemeen

Voor de vierde opeenvolgende keer is de Haselhoff Groep door het ICT vakblad Computable genomineerd als beste ICT recruiter van Nederland. Op de foto is te zien hoe Sander Hulsman, de hoofdredacteur van Computable, de nominatie aan de Haselhoff Groep uitreikt.

Er is geen ander bedrijf die de Haselhoff Groep na kan zeggen deze nominatie 4 keer op rij te hebben gekregen. Vooral met het oog op ons 30-jarig bestaan is dat een mooie erkenning voor het werk wat we doen en de zo zorgvuldig mogelijke manier waarop we dat werk doen. In het jury rapport staat dat we ons onderscheiden door onze focus op ICT en het feit dat al onze consultants in diverse rollen in de ICT sector werkzaam zijn geweest en daardoor ter zake kundig zijn. Verder zegt het rapport dat Haselhoff als geen ander anticipeert op de trend naar meer flexibilisering in de arbeidsmarkt en niet alleen vaste, maar ook tijdelijke ICT professionals inzet bij zijn opdrachtgevers. 

Ik wil mijn collega's bedanken voor hun inzet en vakkennis, waardoor we deze nominatie hebben mogen ontvangen.

Gerrit Jan Hondelink

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
© Haselhoff Groep 2018  |  Privacyverklaring  |  Powered by OTYS Recruiting Technology
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close