Login
Close
Inloggen
Categorieën

Burn-outklachten nemen verontrustend toe

Categorieën: Artikelen

Utrecht, 3 mei 2013 - Door de toenemende werkdruk naast de kleiner wordende Nederlandse beroepsbevolking zal het aantal burn-outklachten in 2015 stijgen tot ruim 20% van de beroepsbevolking.

Reeds in 2011 werd door het Centraal Bureau van de Statistiek gemeld dat het aantal burn-outklachten de laatste jaren is toegenomen. In 2010 kampte 13 procent van de werknemers met een burn-out, in 2007 was dat nog 11 procent. Van de hoogopgeleide werknemers, die vaak ook een hoog beroepsniveau hebben, voelde bijna 15 procent zich opgebrand.

Goede coaching & training op het gebied van leiderschap, effectieve communicatie en persoonlijke effectiviteit gericht op het verhogen van het eigen (zelf)bewustzijn en de eigen verantwoordelijkheid wordt cruciaal. Dat geldt niet alleen voor alle leidinggevenden, maar feitelijk wordt de hele organisatie sterker door goed uitgevoerde coaching & training.

Neem in dit verband eens vrijblijvend contact op met Haselhoff Personal Coaching op (0346) 586 000 of via e-mail info@haselhoff.nl

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

3-5-2013 8:00

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close