Login
Close
Inloggen
Categorieën

D-Day voor Haselhoff Personal Coaching

Categorieën: Blogposts

Utrecht, 6 juni - Gesteund door onze meer dan 25 jaar ervaring met werving & selectie in het IT vakgebied kondigen wij met gepaste trots een reeks masterclasses aan voor onze gewaardeerde Kandidaten en Klanten.

Om onze Kandidaten te helpen sterk, krachtig en overtuigend binnen te komen en in een sollicitatie- of netwerkgesprek zelfverzekerd over te komen, hebben wij de Master Series "De Excellente Kandidaat" ontwikkeld. Absolute aanraders voor mensen van HBO/WO werk- en denkniveau, die al enige jaren niet meer hebben gesolliciteerd en nu opeens aan de bak mogen. Hoe ging dat ook alweer? Hoe schrijf je een beknopt CV anno 2012? Of zet ik “iets” op LinkedIn of YouTube? Maar wat dan precies? In een halve dag praat onze ervaren trainer/coach, de heer Robert Vos, u helemaal bij.

Om onze Klanten te helpen professioneel en persoonlijk de beste kandidaten naar binnen te halen en met hen een duidelijk en gestructureerd selectie interview te voeren, hebben wij de Master Series "De Excellente Recruiter" ontwikkeld. Absolute aanrader voor managers en professionals – vooral voor middelgrote bedrijven van zeg 200 tot 2.000 medewerkers – die slechts af en toe worden gevraagd om bijv. een selectie interview te voeren of een wervingstraject op te starten. Hoe voorkom ik dat gekwalificeerde kandidaten verbijsterd de deur verlaten na een niet-professioneel interview? Hoe voorkom ik eventuele imagoschade? In een halve dag praat onze ervaren trainer/coach, de heer Robert Vos, u helemaal bij.

Naast deze series masterclasses biedt Haselhoff Personal Coaching veel meer coaching: individueel of in groepsverband. In Company of op spannende buitenlocaties in binnen- en buitenland. Kijk maar eens hier.

Voor meer informatie: bel de heer Robert Vos op nummer (0346) 586 000.

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

6-6-2013 8:00

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close