Login
Close
Inloggen
Categorieën

CIOs gaan de Ontmoeting aan

Categorieën: Blogposts
Aarlanderveen, 7 juni 2012 – Onder het boeiende en bindende gastheerschap van Harry Selier, trainer/coach van Karakter, ontmoette vandaag een dozijn CIOs elkaar in het Koetshuys te Aarlanderveen, schitterend gelegen in het Groene Hart van Holland.

Tijdens de vele gesprekken die Haselhoff Groep consultants voeren met relaties op CIO posities wordt hen vaak de vraag gesteld: “Zou Haselhoff een rol kunnen spelen bij het verbinden van vakgenoten?” Natuurlijk willen wij dat graag faciliteren en vandaag was het zover.

Eindverantwoordelijken voor het gehele IT werkveld – strategie, beleid en operaties – wisselden met elkaar gedachten en ideeën uit op het gebied van trends en ontwikkelingen (“Bring your own into the cloud”), beheerkosten (“Hoe kan ik mijn IT beheerkosten structureel omlaag brengen ten faveure van innovatie?”) en ontwikkelingen op IT personeelsgebied (“Met minder mensen hetzelfde, of zelfs meer doen…”). Zij deelden zienswijzen met elkaar en droegen elkaar oplossingen aan. Op bijna speelse wijze bracht Harry Selier onze gasten met elkaar in contact: zij gingen "de Ontmoeting" aan. De confrontatie met zijn paarden bleek een zeer gewaardeerde verrassing!  

Haselhoff vertelde over haar interim management en personal coaching activiteiten. Veranderingsprogramma’s en urgente projecten vergen nu eenmaal extra inzet van mensen, die je soms van elders moet aantrekken. Haselhoff Interim Management  kan binnen enkele dagen hoog gekwalificeerde zzp’ers aanbieden. Diezelfde programma’s en projecten vereisen vaak extra aandacht voor de medewerkers: om hun prestaties te verbeteren, hun carrière nieuwe glans te geven of om een dreigende burn-out af te wenden. Haselhoff Personal Coaching – in nauwe samenwerking met Karakter – realiseert ‘coaching-op-maat’ voor managers en professionals. Onze coaches spreken uw taal!

Na een boeiende afsluiting, een informele netwerkborrel en een gezamenlijk diner werd deze dag afgesloten onder de uitdrukkelijk uitgesproken wens dit evenement te herhalen. Alle deelnemers gingen opgetogen en met nieuwe energie naar huis. Ook de CIOs die ons in een vroeg stadium lieten weten helaas verhinderd te zijn, vertelden ons dat zij dit initiatief zeer waarderen en volgende keer graag van de partij zijn. En die volgende keer gaat snel komen … stay tuned!

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

7-6-2013 20:30

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close