Login
Close
Inloggen
Categorieën

Aankondiging Haselhoff Campus 17 maart 2016

Categorieën: Artikelen
Haselhoff Groep houdt zich al 30 jaar bezig met werving en selectie van ICT personeel (vast en flex). Haselhof doet meer en organiseert elk kwartaal de Haselhoff Campus. Twee sprekers uit het netwerk van Haselhoff verzorgen een presentatie.

De eerstvolgende Haselhoff Campus vindt plaats op 17 maart 2016.

Hoe hoog wordt Uw boete? - Derk Yntema (Sebyde)

Automation, Big Data en het Internet zijn zeer aantrekkelijk voor bedrijven ten behoeve van hun commerciële activiteiten. Maar in relatie tot privacy en bescherming van de persoonlijke levenssfeer levert dit vele conflicten op. Meer en meer gevallen van identiteitsfraude ontstaan en we zijn nog maar aan begin. Vandaar dat er allerlei wetgeving op dit gebied aanwezig is om de rechten van individuen te beschermen, het begint al met de universele rechten van de mens en in Nederland kennen we Wet Bescherming Persoonsgegevens en binnenkort de Algemene Verordening Gegevensbescherming vanuit Europa.

De presentatie zal ingaan op de dreigingen, wat houdt de WBP in, wat betekent dit voor bedrijven maar vooral ook voor individuen, wat mag en mag niet met persoonsgegevens?

Casus IT verandermanagement bij Wageningen UR - Ronald van der Meulen (Takeshape)

Wageningen UR haalt met regelmaat het nieuws, is het niet vanwege de resultaten van baanbrekend onderzoek dan is het wel omdat studenten Wageningen voor de 11e keer op rij als beste Universiteit van Nederland hebben gekozen.

Een kijkje achter de schermen van de IT-organisatie die de groei en professionalisering van de organisatie mogelijk maakt. Dit gaat niet vanzelf. Hoe bereik je innovatie in een omgeving waar de gemiddelde leeftijd 50 jaar is en waar je qua dienstverband pas meetelt als je een decennium hebt meegelopen?

Over de effecten van structuren, wat wel en wat niet heeft gewerkt in het veranderprogramma, over het uitdagen van mensen, het creëren van kansen en het vasthouden en motiveren van jonge mensen. En zijn IT-ers net gewone mensen, of vragen zij een aparte aanpak?

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

19-2-2016 13:02

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close