Login
Close
Inloggen
Categorieën

Ook babyboomer Robert Vos verlaat het arbeidsproces...

Categorieën: Blogposts

Utrecht, 1 juli 2013 - Ook babyboomer Robert Vos verlaat het arbeidsproces...

Precies 12½ jaar na zijn aantreden bij Haselhoff Groep als senior consultant heeft Robert Vos besloten zijn dagelijkse werkzaamheden bij dit gerenommeerde ICT werving- en selectiebureau neer te leggen. "Het is mooi geweest", zegt onze ruim 66-jarige pensionado met enige spijt in zijn stem.

Het werk is altijd erg plezierig geweest. Hij kijkt met genoegen terug op de intake gesprekken bij de Klant met de "vacaturehouder" om van hem of haar te vernemen welke kandidaat nu eigenlijk precies wordt gezocht. Vaak blijken dan zaken aan de orde te komen die niet in de functiebeschrijving staan vermeld, laat staan in de vacaturetekst op de corporate website. Op zo'n moment komt de up-to-date ICT vakkennis van de Haselhoff consultant uitstekend van pas.

Ook de interviews met geselecteerde kandidaten op ons kantoor in Utrecht worden door Robert aangehaald als mooie voorbeelden van de zogenoemde "Haselhoff Experience". Kandidaten - vaak zeer ervaren ICT managers en zware ICT professionals - voelen zich eindelijk goed begrepen. De vorm van ons gestructureerde selectie interview draagt ook bij aan een beter begrip van de ware identiteit van de kandidaat ("Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik eigenlijk?"). Niet alleen kennis en competenties komen aan de orde, maar ook waarden en overtuigingen naast houding en gedrag. Goed luisteren en observeren (lichaamstaal) maken deze gesprekken vaak tot een feest. En dan vaststellen of er een match is met hetgeen de klant zoekt... of niet.

De laatste jaren heeft Robert zijn energie gegeven aan Haselhoff Personal Coaching. De samenwerking met onze NLP-trainer Renee Cloesmeijer heeft tot klinkende resultaten geleid. Het coachen op leiderschap, op effectieve vormen van communicatie, op persoonlijke effectiviteit, maar ook op bijvoorbeeld het vinden van een nieuwe baan anno NU blijken uitermate bevredigende en succesvolle activiteiten te zijn.

Maar zoals gezegd "het is mooi geweest". Robert: "De X- en Y-generaties mogen het stokje overnemen. Ik wens hen veel succes in een lastige, maar beslist kansrijke Nederlandse arbeidsmarkt!". Hij blijft bereikbaar op zijn bekende (06) nummer, via LinkedIn en via zijn e-mail adres robert.vos@rovos.nl. Voorlopig blijft hij nog als aandeelhouder verbonden aan Haselhoff Groep. Ook wij wensen Robert een fijne tijd toe!

Hans Warmerdam
Directeur

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

1-7-2013 8:00

Reacties (4)

Rolf Akker 19-8-2013 11:36

Robert, dank je wel. Je bent een belangrijke factor gebeleken in mijn carriere. Vond onze gespreken uitermate plezierig. Gezien je activiteitenniveau geloof ik er niet zoveel van dat je rustig achter de plantjes gaat zitten. We gaan vast nog wel wat van je horen en zien. Rolf Akker

Pieter Riley 20-7-2013 9:00
Ha Robert, Heel veel geluk en succes. Ik hoop dat je nog lang mag genieten van je welverdiende pensioen. Dank voor de leuke samenwerking Groet Pieter Riley
Erwin van Beem 3-7-2013 14:37

Hoi Robert,

Ik wens je heel veel plezier bij het invullen van alle onstane ruimte in je agenda met hobbies en andere bezigheden!

De ervaring met mijn directe omgeving leert dat pensionado's het pas echt druk hebben, dus ben ik niet bang dat je achter de geraniae belandt.

Groetjes,

Erwin van Beem

Programmamanager

Nationale Politie

Helena de Wolf 2-7-2013 20:09
Robert, geniet er van! Dank je wel. Helena

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2021 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close