Login
Close
Inloggen
Categorieën

Tweede Kamer kiest voor Haselhoff

Categorieën: Blogposts

De Dienst Automatisering van de Tweede Kamer gaat veranderen van een uitvoerende IT organisatie naar een regievoerende IT organisatie en daarom zijn er enkele interessante functies opengesteld. Om die functies goed en snel ingevuld te krijgen gaat de Dienst in zee met de Haselhoff Groep.

We zoeken op korte termijn naar ICT professionals, die het leuk vinden om in het hart van onze parlementaire democratie te werken. Ze hebben een goede achtergrond en opleiding in de ICT, met name werkplek- en kantoorautomatisering en/of ICT infrastructuur. Ze hebben minstens HBO werk- en denkniveau. Zelf een politieke voorkeur hebben is prima, maar in de dienstverlening richting de verschillende fracties en andere Diensten maakt je eigen voorkeur geen verschil. Werken voor deze dienst vereist ook flexibiliteit, want de politiek is een dynamische wereld, waar de zaken dagelijks kunnen veranderen.

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden bedient de Dienst niet alleen de Tweede Kamer, maar ook de Eerste Kamer van de Staten Generaal. Zij richt zich met name op kantoor- en werkplek automatisering, infrastructuur en telefonie.

We zoeken ICT professionals voor de volgende functies:

  • Teamleider Vernieuwing & Procesbesturing
  • Technisch Projectleider ICT Infrastructuur
  • Productmanager Infrastructuur
  • Productmanager Kantoor- en Werkplekautomatisering
  • Service Manager/Relatiebeheerder

Ben je geïnteresseerd, bekijk dan de vacatures elders op deze website en als je zelf denkt dat je op het profiel past, reageer dan snel!

De Dienst Automatisering streeft er naar om de doelstellingen van de participatiewet te halen, dus ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden aangemoedigd om te reageren. Maar dan wel snel!

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

19-5-2016 16:38

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close