Login
Close
Inloggen
Categorieën

Haselhoff scoort met persoonlijk contact en deskundigheid

Categorieën: Artikelen

ICT vakblad Computable maakte onlangs de genomineerden bekend voor de Computable Awards 2019. Het is de vijfde keer dat Haselhoff Groep genomineerd is voor de Computable Awards. Haselhoff Groep is sinds 1986 de specialist in het invullen van ict-vacatures. Zowel op gebied van werving & selectie, executive search als interim vacatures helpen de ervaren recruitment consultants bedrijven met het invullen van ict-vacatures en ict-professionals en -managers bij het vinden van een nieuwe baan. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019, bestaande uit Jeroen Aris, Bart van der Mark, Reza Sarshar, Marjolein Schuurhuis en Fred Streefland, reden om Haselhoff Groep te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

Doordat Haselhoff Groep zich specifiek richt op de ict-arbeidsmarkt, heeft het hierin een breed en relevant netwerk opgebouwd van kandidaten met de juiste vakinhoudelijke kennis. Zo heeft het ruim dertig jaar ervaring binnen de ict-markt; consultants die zelf meer dan twintig jaar werkervaring hebben in het bedrijfsleven. Bij iedere vacature staat de driehoek kennis, kunde en persoonlijkheid centraal. Haselhoff Groep is lid van een van de grootste internationale executive search netwerken ter wereld: Praxi Alliance.

De consultant houdt kandidaten op de hoogte van de stand van zaken. Hierin staat persoonlijk contact centraal. Daarnaast wordt dit proces door deskundigen begeleid, waarmee Haselhoff Groep zich volgens eigen zeggen onderscheid van cv-schuivers. Kandidaten worden persoonlijk gesproken door consultants met een ruime kennis en ervaring als recruiter, maar ook in het vakgebied. Ieder traject wordt afgesloten met een uniek stuk, namelijk drie onboarding coach sessies.

Klik hier om naar het originele artikel te gaan.

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

24-6-2019 13:51

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close