Assessments

Tinny Beekman 3-8-2016 15:10
Categorieën: Algemeen

Bij het werven en selecteren van ICT-ers let men niet alleen op de technische kennis en vaardigheden van de ICT professional. De sleutel tot succes ligt ook in soft skills, analytische vaardigheden, drijfveren, persoonlijkheid, management competenties en de manier van omgaan met veranderingen. Juist deze elementen zijn goed te meten in een assessment. Als onze opdrachtgevers in hun wervingsprocedure zo'n assessment willen inbouwen, dan faciliteren wij dat. Wij zijn daarvoor speciaal een samenwerkingsverband aangegaan met het onafhankelijke assessment bureau Mens en Management, die die assessments uit kan voeren.

Afhankelijk van de onderzoeksvraag bestaat een assessment uit diverse vragenlijsten en testen, eventueel aangevuld met interviews en één of meer simulaties. De rapportages bieden een solide basis voor het nemen van beslissingen omtrent aanname én verdere ontwikkeling van uw kandidaten en medewerkers. Het tarief van zo'n assessment is afhankelijk van de omvang van het assessment. U heeft al een gedegen basis assessment voor € 795,-- ex BTW.

Voor meer informatie over assessments kunt u contact opnemen met Hans Warmerdam. 06 22 49 53 80/hanswarmerdam@haselhoff.nl.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
© Haselhoff Groep 2018  |  Privacyverklaring  |  Powered by OTYS Recruiting Technology
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close