Login
Close
Inloggen
Categorieën

Computable nomineert Haselhoff in categorie detachering en recruitment

Categorieën: Blogposts

Haselhoff scoort nominatie met persoonlijke aanpak

Haselhoff Groep vult sinds 1986 ict-vacatures, zowel op het gebied van werving en selectie, executive search als interim vacatures. Ieder traject wordt afgesloten met een onboarding coachtraject van drie gesprekken. Zo zoeken, vinden en selecteren ze voor iedere vacature steeds weer de juiste kandidaat. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Haselhoff Groep opnieuw te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

In een wereld waar technologie een steeds grotere rol speelt, weet Haselhoff op ieder moment in het proces de persoonlijke snaar te raken. Of het nu gaat om het contact met de organisatie die een vacature open heeft staan of in het contact met de kandidaat. Er is in iedere fase oog voor de mens. Dat het contact niet ophoudt na een plaatsing blijkt ook uit de onboarding coaching die Haselhoff een geplaatst kandidaat standaard aanbiedt. Hier zijn vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden. Het bureau ziet het belang van een goede onboarding bij de start van een nieuwe baan en draagt hier op deze manier haar steentje aan bij. Een nieuwe baan is tenslotte een van de grote levensgebeurtenissen, zogeheten life events, in een mensenleven.

Ook naar de opdrachtgever is persoonlijk contact een belangrijke USP. Iedere vacature gaat vooraf aan een intake bij het bedrijf waar de recruitment consultant een goed beeld krijgt van zowel de vacature, maar ook van de organisatie. Tenslotte kiest een nieuwe collega niet alleen voor een bepaalde functie, maar ook voor een bepaald type organisatie. Bij iedere vacature is Haselhoff het verlengstuk van de organisatie naar de markt. Door de persoonlijke intake weet Haselhoff het gevoel en de bedrijfscultuur goed te verwoorden in zowel de vacature tekst als in het persoonlijke contact met de kandidaat. Waardoor de kandidaat ook bij het gesprek op het kantoor van Haselhoff al een goed beeld krijgt van zowel de organisatie, als de manager, als de cultuur. Door deze informatie kan ook de kandidaat een goede inschatting maken of dit zijn of haar nieuwe baan zou kunnen worden.

Klik hier om je stem uit te brengen en om ons te helpen de Computable Award te winnen in de categorie detachering & recruitment.

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

31-8-2020 7:00

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2021 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close