Login
Close
Inloggen
Categorieën

Proeverij smaakt naar meer...

Categorieën: Blogposts

Utrecht, 9 april 2013 - Proeverij "Hoe vind ik mijn volgende baan?" blijkt groot succes!

Het fenomeen ‘proeverij’ kent u vast wel. Ergens op een leuke locatie met familie of vrienden proeven van bijvoorbeeld dat vloeibare goud of nippen van die heerlijk geurende en vonkelende wijnen. En net op het moment dat u bij het eerste of tweede glaasje begint weg te dromen met in uw gedachten dat donkere, rokerige Schotse kroegje of dat idyllische Franse terrasje, staat uw gastheer al weer klaar met het volgende glas om uw smaakpupillen wederom op de proef te stellen.

Gastheer Robert Vos liet tijdens de eerste Haselhoff ‘Proeverij’ zijn kandidaten ook even wegdromen en gebruikte daarbij zijn eigen ingrediënten. Hoewel Robert het niet over whisky of wijn had, werden diverse smaakpupillen toch op de proef gesteld tijdens de workshop "Hoe vind ik mijn volgende Baan?" c.q. "Hoe vind ik mijn volgende Opdracht?".

In de Hofstede De Nieuwe Ham in Haarzuilens ging het op donderdag 21 maart jl. over aspecten als zingeving, identiteit, waarden en overtuigingen, competenties, gedrag en houding in de huidige dynamische en veeleisende samenleving. In een drie uur durende ‘Proeverij’ kregen de 21 deelnemers een kijkje in de Haselhoff keuken. Zij kregen ondermeer informatie over hoe een eigen kort en bondig curriculum vitae te schrijven. Tevens werden handvatten aangereikt over hoe u bijvoorbeeld uw eigen persoonlijke netwerk kan opbouwen, onderhouden en uitbouwen om het vervolgens weer voor u te laten werken.

Aan het einde van de dag en met een glas wijn in de hand konden wij terugkijken op een zeer geslaagde ‘Proeverij’. De reacties van de deelnemers waren zeer lovend. Voor veel deelnemers smaakte deze ‘Proeverij’ absoluut naar meer...

Wilt u de eerstvolgende keer ook aanwezig zijn bij de Haselhoff ‘Proeverij’, neem dan contact op met Haselhoff Groep onder telelefoonnummer: (0346) 586 000 of houd onze website in de gaten: www.haselhoff.nl  

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

9-4-2013 21:15

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2021 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close