Login
Close
Inloggen
Categorieën

Solliciteren gaat snel veranderen

Categorieën: Artikelen

Utrecht, 26 juli 2013 - Tegen 2015 vindt de uitwisseling van CV’s en het interviewen en presenteren van gekwalificeerde kandidaten plaats via “collaboration cloud services”.

Zowel de vorm als de inhoud van het curriculum vitae zal snel veranderen. Multimedia zal worden ingezet om de kandidaat zichzelf audiovisueel te laten presenteren.

Interviews zullen plaatsvinden via Web conferencing services, zodat reizen tot een minimum kan worden teruggebracht. Testen en assessments kunnen op soortgelijke wijze worden afgenomen – standalone of interactief.

Ook het presenteren van getalenteerde kandidaten aan daarom vragende organisaties zal gebeuren met gebruikmaking van multimedia.

De doorlooptijd van het zoeken naar en vinden van talent kan hiermee tot 25% van de huidige doorlooptijd worden gereduceerd.

Dit zal leiden tot veel faillissementen in de werving & selectiebranche. Alleen zeer gespecialiseerde werving & selectiebureaus kunnen zich op basis van customer intimacy blijvend onderscheiden.

Haselhoff Groep past bij voortduring haar business model aan aan de veranderende omstandigheden - verandering is de enige constante die zij in haar 27-jarig bestaan heeft leren waarderen. Maar ondanks alle veranderingen blijven waarden als IT vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid van groot belang in het bijzondere mensenwerk dat wij verrichten.

Neem eens vrijblijvend contact op met ons bureau: (0346) 586 000 of via e-mail info@haselhoff.nl

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

26-7-2013 8:00

Reacties (1)

mike 8-8-2013 16:14

Ik Wil Graag Snel Aan De Slag

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close