Login
Close
Inloggen
Categorieën

Beoordelen en Classificeren van Software

Categorieën: Artikelen

Utrecht, 18 oktober 2013 - Tegen 2016 zal de rol van onafhankelijke software testers, software inspecteurs en certificeringsbureaus drastisch toenemen.

Tegen 2016 zal het bedrijfsleven onvoorwaardelijk eisen dat onafhankelijk testen van de veiligheid voorafgaat aan de ingebruikneming van welke cloud service dan ook.

Op dit moment evalueert het bedrijfsleven de potentiele voordelen van de cloud in termen van vereenvoudiging van het beheer, schaalvoordelen en optimalisatie van de beroepsbevolking. Maar het is minstens zo belangrijk dat cloud services zorgvuldig worden geëvalueerd op hun vermogen om veiligheidsbedreigingen en -aanvallen te weerstaan.

Certificering door onafhankelijke inspectiebureaus à la Lloyds Register of Det Norske Veritas (voorheen in Nederland bekend onder naam KEMA) wordt een levensvatbaar alternatief of een aanvulling op third-party testing.

Dit vereist nieuwe vaardigheden van onze software testers en inspecteurs. Zowel hun kwaliteit als onafhankelijkheid moeten boven elke twijfel verheven zijn.

Neem eens vrijblijvend contact op met Haselhoff Groep om te bespreken wat dit voor uw IT organisatie betekent. U kunt bellen naar (0346) 586 000 of maieln naar info@haselhoff.nl

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

18-10-2013 8:00

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close