Login
Close
Inloggen
Categorieën

Communicare necesse est

Categorieën: Artikelen

Utrecht, 5 april 2013 - Relatiebeheer wordt een kritische vaardigheid voor elke IT'er.

Een discipline die de komende drie jaar van groot strategisch belang wordt voor elke IT organisatie – groot en klein – is die van relatiebeheer.

Te lang heeft de IT organisatie zich buiten de mainstream laten plaatsen om zich vervolgens in allerlei kronkels te bewegen om weer op één lijn te komen met de business. Deze tweedimensionale poging tot “business-IT-alignment” (BITA) is gedoemd te mislukken in een wereld waar business en IT integraal moeten samenwerken in dezelfde multidimensionale ruimte.

Als de huidige IT organisatie er niet in slaagt om een intieme band te smeden met diegenen (1) die het geld hebben, (2) die de diensten leveren, (3) die de gegevens beveiligen en (4) die hun eigen tempo bepalen bij het gebruik van IT, dan bestaat in 2015 de IT organisatie niet langer meer zoals wij haar vandaag kennen.

Essentieel voor excellent relatiebeheer is de juiste vragen stellen en zorgvuldig naar de gegeven antwoorden luisteren. Om de communicatie tussen alle medewerkers onderling te verbeteren kan training & coaching een voortreffelijke en effectieve katalysator zijn. Dat geldt niet alleen voor de communicatie tussen de business en IT'ers, maar evenzeer voor verbetering van de communicatie tussen managers en specialisten.

Neem eens vrijblijvend contact op met Haselhoff Personal Coaching: (0346) 586 000 of via info@haselhoff.nl

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

5-4-2013 8:00

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close