Login
Close
Inloggen
Categorieën

De PC verdwijnt nu echt uit beeld

Categorieën: Artikelen

Utrecht, 15 november 2013 - Tegen 2016 zal tenminste 50% van de zakelijke e-mail gebruikers vertrouwen op een browser, tablet of mobiel apparaat in plaats van een desktop client.

De toenemende populariteit van mobiele apparaten en het toenemende gebruiksgemak van de browser als interface van zakelijke applicaties zouden doen vermoeden dat een rijkere mix aan e-mail clients en toegangsmechanismen zal ontstaan.

Gartner verwacht echter dat het tempo waarin dit allemaal gaat veranderen ons de adem zal ontnemen. E-mail systeemleveranciers zullen vermoedelijk om diezelfde reden mobiele clients bouwen voor een zeer diverse verzameling van apparaten.

De kansen voor leveranciers van mobile device management platforms zullen tot in de hemel reiken. De druk op deze leveranciers zal toenemen door de vraag vanuit de markt naar een portefeuille van collaboration services, inclusief instant messaging, Web conferencing, social networking en shared workspaces.

Dit vereist zowel op het gebied van Infrastructure Design - ten behoeve van Bring Your Own Device -  als op het gebied van Application Development & Portfolio Management - ten behoeve van Bring Your Own App - compleet andere vaardigheden én competenties. Praat eens met één van onze Haselhoff Groep consultants om te horen wat dit voor uw IT organisatie betekent via (0346) 586 000 of via e-mail info@haselhoff.nl

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

15-11-2013 8:00

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close