Login
Close
Inloggen
Categorieën

Haselhoff Groep helpt u bij het uitvoeren van de participatiewet!

Categorieën: Artikelen
De participatiewet is eind 2014 aangenomen. Dit betekent dat er afspraken zijn gemaakt tussen de wetgever, de werknemers organisaties en de werkgevers organisaties. Kort en goed komt het er op neer dat er een nulmeting wordt gedaan over de participatiegraad van gehandicapte werknemers in de het Nederlandse bedrijfsleven. Dit zal worden gemeten over het hele kalenderjaar 2015 en 2016. Als de doelstellingen niet worden gehaald zal er een quotum voor bedrijven met meer dan 25 werknemers worden ingesteld (waarschijnlijk 5% van uw werknemersbestand). Wie hier niet aan voldoet riskeert een boete!

Maar waarom zou je het allemaal zo ver laten komen als werkgever? Mensen met een handicap of als u wilt met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn gemiddeld gezien zeer gemotiveerde en loyale medewerkers gebleken bij bedrijven die hen in dienst hebben. Daarnaast zijn er allerlei subsidies om hen in dienst te nemen en in dienst te houden.

Maar hoe kom je nou aan mensen met een handicap voor je bedrijf die voldoen aan alle criteria die je wilt stellen voor functies binnen je bedrijf. De juiste medewerker met een handicap vinden voor een vacature in uw bedrijf daar gaat het om. Wij bij Haselhoff hebben al 5 jaar ervaring in deze bemiddeling en zijn gespecialiseerd in IT, daarnaast zijn wij al 30 jaar actief als w&s bureau. De afgelopen jaren hebben wij al talloze bedrijven kunnen helpen aan nieuwe zeer gewaardeerde medewerkers en managers met een handicap met een handicap aan een nieuwe baan! Hiermee voldoet u niet alleen aan het uitvoeren van de wet maar geeft u ook blijk van een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wil u meer weten bel dan Hans Warmerdam, Haselhoff Groep, het ICT werving & selectie bureau 0346 586 000 of stuur een email naar hanswarmerdam@haselhoff.nl

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

2-5-2016 17:09

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2021 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close