Uitgebreid zoeken

Recente artikelen

Twee nieuwe consultants en een nieuw pand voor Haselhoff Groep.
Haselhoff Groep heeft een uitstekend jaar achter de rug. Naast de vele nieuwe opdrachtgevers waar we mooie vacatures voor hebben ingevuld hebben we ook twee nieuwe consultants mogen begroeten. Irene Keur en Warner Harmsen zijn per 1 januari bij ons gestart en stellen zich graag op de “over ons” pagina aan u voor. 

Vrijdag 2 februari 2018 zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Compterweg 8 in Utrecht. Op een steenworp afstand van ons oude kantoor maar wel veel mooier en een uitermate prettige omgeving om onze kandidaten en relaties te ontvangen. Wij maken in ons nieuwe pand weer graag tijd voor een goed gesprek en een dito bak koffie of thee natuurlijk.
Help, we komen om in een data-apocalyps!
We worden steeds afhankelijker van software, we worden er zelfs door ‘opgegeten’. Dit staat te lezen...
Nederland is magneet voor it-ontwikkelaars
Nederland vormt een topbestemming voor it-talent in Europa.....

NLP Business Practitioner

De Haselhoff Groep is een samenwerking aangegaan met NLP Meesterschap. Samen organiseren wij de opleiding NLP Business Practitioner voor ICT professionals.

Deze opleiding is gericht op ICT professionals die hun persoonlijke vaardigheden en effectiviteit willen verbeteren middels NLP technieken. NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren. In de opleiding wordt intensief gewerkt aan je verbale en non-verbale contactvaardigheden, waardoor je steviger in je schoenen komt te staan en je in je werk en ook in je privéleven beter tot je recht komt.

Als jij worstelt met vragen als:

  • Hoe kan ik mijn communicatieve vaardigheden verbeteren? 
  • Hoe kan ik een fundamentele doorbraak in mijn functioneren en mijn ontwikkeling realiseren?
  • Hoe zorg ik dat mijn ideeën en ikzelf in mijn werk beter gehoord worden?
  • Hoe krijg ik meer invloed op mijn collega’s, mijn leidinggevenden en mijn werkomgeving?
  • Hoe doorbreek ik de weerstand bij collega’s, medewerkers en leidinggevenden?
  • Hoe kan ik beter omgaan met en krijg ik vat op de onzekerheden en frustraties in mijn werk?
  • Hoe krijg ik weer lol in mijn werk en mijn leven?
  • Ik heb veel meer in huis dan dat ik op mijn werk laat zien, hoe kan ik dat veranderen?

Dan is deze opleiding dé manier om een antwoord op deze vragen te vinden. Natuurlijk zijn dit soort fundamentele veranderingen niet in enkele cursusdagen gerealiseerd. Deze opleiding bestaat uit 13 intensieve cursusdagen op zaterdagen verspreid door het hele jaar. Het traject bestaat uit zowel individuele begeleiding, intervisie sessies als ook gezamenlijke sessies. In de opleiding wordt theorie afgewisseld met praktijkoefeningen.

Werkgevers die hun werknemers aan deze opleiding deel laten nemen, investeren daarmee in de ontwikkeling en de persoonlijke vaardigheden van hun werknemers. Natuurlijk helpen wij vanuit de Haselhoff Groep met alle plezier bij het vinden van nieuwe IT specialisten. Met deze opleiding bieden we je ook hulp aan bij het investeren in en behouden van je huidige werknemers.

Heb jij behoefte aan een fundamentele doorbraak in je ontwikkeling, stuur dan een bericht naar info@haselhoff.nl en vraag om meer informatie. Of neem contact op met onze NLP trainer, Renee Cloesmeijer (06 1508 1716)

De brochure beschikbaar op aanvraag.

© Haselhoff Groep 2018  |  Privacyverklaring  |  Powered by OTYS Recruiting Technology
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close