Uitgebreid zoeken

Recente artikelen

Twee nieuwe consultants en een nieuw pand voor Haselhoff Groep.
Haselhoff Groep heeft een uitstekend jaar achter de rug. Naast de vele nieuwe opdrachtgevers waar we mooie vacatures voor hebben ingevuld hebben we ook twee nieuwe consultants mogen begroeten. Irene Keur en Warner Harmsen zijn per 1 januari bij ons gestart en stellen zich graag op de “over ons” pagina aan u voor. 

Vrijdag 2 februari 2018 zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Compterweg 8 in Utrecht. Op een steenworp afstand van ons oude kantoor maar wel veel mooier en een uitermate prettige omgeving om onze kandidaten en relaties te ontvangen. Wij maken in ons nieuwe pand weer graag tijd voor een goed gesprek en een dito bak koffie of thee natuurlijk.
Help, we komen om in een data-apocalyps!
We worden steeds afhankelijker van software, we worden er zelfs door ‘opgegeten’. Dit staat te lezen...
Nederland is magneet voor it-ontwikkelaars
Nederland vormt een topbestemming voor it-talent in Europa.....

Kandidaten

Schrijf je direct in

Ben je ICT professional? Dan gaan we graag het persoonlijke gesprek met jou aan. In een uitgebreide kennismaking willen we je namelijk beter leren kennen. Wie ben je en wat heb je gedaan? Maar we horen ook graag waar je energie van krijgt, naar wat voor bedrijf en functie je op zoek bent en wat je ambities zijn. Al deze dingen zeggen namelijk veel meer dan alleen je cv. En als jij op de juiste plek zit, kun je echt het verschil maken!

De voordelen om je in te schrijven bij Haselhoff:

  • Wij werken vanuit concrete vacatures.
  • Wij strooien niet met cv’s. We zijn geen “cv schuivers”.
  • Voor een vacature willen we jou persoonlijk leren kennen. Zodat we op basis van de driehoek kennis, kunde en persoonlijkheid kunnen kijken of er een potentiële match is tussen jou en het bedrijf/vacature.
  • Wij kennen onze opdrachtgevers goed en weten dan ook wat zij zoeken.

Als je reageert op een vacature, neemt een van onze recruitment consultants contact met je op. Als er een match is tussen jouw cv en de vacature, dan plannen we een eerste kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Utrecht (rand van Maarssen). In dit gesprek willen we je graag beter leren kennen zodat we een inschatting kunnen maken of er daadwerkelijk een potentiële match is.

Als er een (potentiële) match is dan stellen we je voor aan de opdrachtgever. Dit doen we aan de hand van een uitgebreide presentatie waarin we jou voorstellen op basis van jouw kennis, kunde en persoonlijkheid.

Alleen met jouw toestemming bewaren we je gegevens in onze database. Zo kunnen we jou proactief benaderen als we een nieuwe, passende vacature binnen krijgen. Jij bent altijd op de hoogte wanneer je cv gedeeld wordt met een opdrachtgever en geeft daar ook toestemming voor. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Houd dan onze website en en social media kanalen in de gaten voor nieuws en updates. Of schrijf je direct in bij ons in dan neemt een van onze recruitment consultants zo snel mogelijk contact met je op.


Kortom, Haselhoff moet je kennen…

Computerweg 8, 3542 DR UTRECHT NL; tel: +31 346 586000

© Haselhoff Groep 2018  |  Privacyverklaring  |  Powered by OTYS Recruiting Technology
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close