Uitgebreid zoeken

Recente artikelen

Twee nieuwe consultants en een nieuw pand voor Haselhoff Groep.
Haselhoff Groep heeft een uitstekend jaar achter de rug. Naast de vele nieuwe opdrachtgevers waar we mooie vacatures voor hebben ingevuld hebben we ook twee nieuwe consultants mogen begroeten. Irene Keur en Warner Harmsen zijn per 1 januari bij ons gestart en stellen zich graag op de “over ons” pagina aan u voor. 

Vrijdag 2 februari 2018 zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Compterweg 8 in Utrecht. Op een steenworp afstand van ons oude kantoor maar wel veel mooier en een uitermate prettige omgeving om onze kandidaten en relaties te ontvangen. Wij maken in ons nieuwe pand weer graag tijd voor een goed gesprek en een dito bak koffie of thee natuurlijk.
Help, we komen om in een data-apocalyps!
We worden steeds afhankelijker van software, we worden er zelfs door ‘opgegeten’. Dit staat te lezen...
Nederland is magneet voor it-ontwikkelaars
Nederland vormt een topbestemming voor it-talent in Europa.....

Internationaal

Door onze internationale samenwerking met Praxi Alliance zijn we in staat om ook over de landsgrens heen te werken. Met 73 kantoren en ruim 350 consultants is het via het Praxi Alliance netwerk mogelijk om vacatures (bijna) wereldwijd in te vullen.

Alle bureaus binnen het netwerk zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.

Via ons is het mogelijk om op eenvoudige wijze kandidaten te vinden voor jouw lokale vestiging in het buitenland.

Zoals je van ons mag verwachten gaat dit via transparante condities en heb je vooraf duidelijk inzicht in de haalbaarheid van een wervingsprocedure. Vanuit Haselhoff treden wij op als je projectbegeleider.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Hans Warmerdam via hanswarmerdam@haselhoff.nl.

© Haselhoff Groep 2018  |  Privacyverklaring  |  Powered by OTYS Recruiting Technology
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close