Uitgebreid zoeken
Recente artikelen
op5-8-2016 12:18
4390 bekeken | 0 reacties
op3-8-2016 15:10
4178 bekeken | 0 reacties
op13-7-2016 16:09
4220 bekeken | 0 reacties
op10-6-2016 17:36
4131 bekeken | 0 reacties

Over ons

Hans Warmerdam

Hans Warmerdam

Hans Warmerdam is sinds 2000 als senior consultant en partner verbonden aan Haselhoff Groep. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de ICT industrie vooral op het gebied van commercie, outsourcing, project management en systeem integratie. Vóór Haselhoff Groep heeft hij 20 jaar in verschillende commerciële, financiële en operationele rollen gewerkt bij IBM. Hans Warmerdam studeerde commercieel & horeca management aan de Hogere Hotel School te Den Haag. Daarna rondde hij een post universitaire opleiding af aan de Nyenrode Business Universiteit op het gebied van agent of change en de chaostheorie.

Henk Vermaas

Henk was sinds eind 2006 tot medio 2009 als CEO verantwoordelijk voor Capgemini Nederland bv. Hij werkte 21 jaar bij Capgemini en heeft in die periode diverse rollen vervuld, waaronder project manager, unit manager en CFO. Na zijn studie Civiele Techniek heeft Henk 7 jaar bij het Waterloopkundig Laboratorium gewerkt, waarvan onder andere 2 jaar in Pakistan. Daarnaast heeft hij ook bedrijfseconomie gestudeerd. Hij wordt getroffen door mensen met passie, mensen die zichzelf willen ontplooien en positief in het leven staan en met hun passie resultaten willen boeken. Sinds januari 2010 is Henk als executive coach verbonden aan Haselhoff.

Jessie van Rijn

Jessie van Rijn studeert psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Zij is sinds 2014 werkzaam bij de Haselhoff Groep als researcher. Jessie is gespecialiseerd in het gebruik van social media om de juiste kandidaten te vinden.

Simon Kremers

Simon Kremers studeert Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam en is sinds 2015 in dienst van de Haselhoff Groep als Recruitment Trainee.

Edu van Bienema

Edu van Bienema is ruim 30 jaar werkzaam in de ICT industrie. Sinds 2007 is hij werkzaam als senior consultant bij Haselhoff Groep. Hiervoor was hij werkzaam als Business Development Manager bij AnyWi Technology in Leiden. Daarvóór als Marketing- en Business Development Manager bij HP, Compaq, Digital Equipment en Philips. Hij studeerde Electrotechniek aan de HTS in Arnhem.

Ronald Kremers

Na zijn studie aan de Hogere Economische School te Amsterdam (1985) start Ronald zijn carrière bij IBM. Als Account Manager bij IBM heeft hij een brede kijk op het snijvlak van business processen en de ondersteunende informatie technologie. In 1998 stapt hij over naar ELC Systems Management (later Ordina) als business unit manager. In 2003 is Ronald medeoprichter van een ICT bedrijf dat zich voornamelijk richt op het optimaal inrichten en beheren van ICT infrastructuren. Vanaf 2005 is hij verbonden aan Haselhoff Groep als senior consultant en partner.

Ralf Piepers

Na zijn studie aan de Landbouw Universiteit in Wageningen is Ralf Piepers in 1985 aan de slag gegaan in de ICT-sector. Eerst enkele jaren als Business Analist, vanaf 1991 als Account Manager. Ralf Piepers heeft bij gerenommeerde ICT bedrijven gewerkt en heeft ervaringen in diverse marktsegmenten en met uiteenlopenden klanten. Uitgangspunt is altijd hoe de opdrachtgever is het beste geholpen kan worden. Bij de Haselhoff Groep is Ralf Piepers sinds 2015 verantwoordelijk voor de inzet van ICT professionals op tijdelijke basis: Haselhoff ICT Flex.
© Haselhoff Groep 2017  |  Powered by OTYS Recruiting Technology
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close