Uitgebreid zoeken

Recente artikelen

Twee nieuwe consultants en een nieuw pand voor Haselhoff Groep.
Haselhoff Groep heeft een uitstekend jaar achter de rug. Naast de vele nieuwe opdrachtgevers waar we mooie vacatures voor hebben ingevuld hebben we ook twee nieuwe consultants mogen begroeten. Irene Keur en Warner Harmsen zijn per 1 januari bij ons gestart en stellen zich graag op de “over ons” pagina aan u voor. 

Vrijdag 2 februari 2018 zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Compterweg 8 in Utrecht. Op een steenworp afstand van ons oude kantoor maar wel veel mooier en een uitermate prettige omgeving om onze kandidaten en relaties te ontvangen. Wij maken in ons nieuwe pand weer graag tijd voor een goed gesprek en een dito bak koffie of thee natuurlijk.
Help, we komen om in een data-apocalyps!
We worden steeds afhankelijker van software, we worden er zelfs door ‘opgegeten’. Dit staat te lezen...
Nederland is magneet voor it-ontwikkelaars
Nederland vormt een topbestemming voor it-talent in Europa.....

Team Coaching

‘Coaching for Performance’ van uw eigen ICT-management levert een belangrijke bijdrage aan het behouden van goed, gekwalificeerd personeel. Daarbij levert het een geweldig positieve bijdrage aan de verhoging van het energieniveau van de manager, de medewerker en het team, waarmee het doelmatig werkt als burnoutpreventie, als gevolg van bijvoorbeeld toenemende werkdruk.

Van Samen Werken naar Samenwerken

Vrijwel altijd maatwerk. Vrijwel altijd een combinatie van individuele coaching en team coaching om vooral de communicatie binnen een team met grote sprongen te verbeteren. 

Hoe reageert een teamlid op een proefballonnetje van 'de baas'? Moet ik daar serieus iets mee doen of ...? Waarom laat ik mij weer meenemen in de groepsdynamiek, terwijl ik steekhoudende argumenten heb om dit juist niet te willen? Waarom uit ik mij na afloop van de meeting en niet tijdens de meeting?

Onze trainer/coach, mevrouw Renee Cloesmeijer weet op voortreffelijk invoelende wijze van uw team een écht team te maken. Omdat ook de communicatie naar buiten toe opvallend assertiever, effectiever en efficiënter plaats vindt, zal dit andere afdelingen binnen uw bedrijf gewoon opvallen en de samenwerking ten goede komen!


In samenwerking met Karakter BV bieden wij de volgende team coaching aan:

Ontmoeten, een vak apart

Een intensieve training waarbij u bewust wordt van gedragingen en overtuigingen van collega’s (en u zelf) en vanuit welke posities zij denken en doen. Ontmoeten wordt elke dag toegepast op de werkvloer, sterker nog: u ontmoet uw collega’s en uzelf 24 uur per dag! Niemand heeft echt het vak ‘ontmoeten’ geleerd, terwijl de eerste ontmoeting en zelfs de eerste indruk cruciaal zijn voor uw verdere relatie!

Wij bieden deze intensieve training aan in samenwerking met Karakter BV. Klik hier voor meer informatie...

Van team naar Topteam

U herkent het in uw team: individualisme, ik/jij en wij/zij cultuur, elkaar te weinig aanspreken op zaken, niet goed omgaan met vrijheid in gebondenheid, alleen maar over de ander praten, enzovoort. Ondanks eerdere momenten op de “hei” gaan de teamleden nog teveel voor het eigen succes. Er zijn twee keuzes: het team blijft een groep van individuen of het team maakt de slag naar een topteam.

Wij bieden deze intensieve training aan in samenwerking met Karakter BV. Klik hier voor meer informatie...

Paardenfluisteren

De training paardenfluisteren gaat over het ontmoeten van collega’s en partners, maar vooral over het ontmoeten en ontwikkelen van jezelf. Deelnemers ontdekken of zij boeiers of binders zijn, wat concentratie en communicatie doet met gedrag en spreken uit wat de fit is met elkaar. Verder worden zaken besproken zoals oogcontact, aura, respect en ruimte. Allemaal onderwerpen die heel belangrijk zijn in live communicatie, de ontmoeting en verbinding met anderen.

Wij bieden deze unieke training aan in samenwerking met Karakter BV. Klik hier voor meer informatie...

Contact

Wij komen graag met u in gesprek. Ook als u zich alleen wilt oriënteren. U kunt contact opnemen met één van onze bekwame coaches op nummer (0346) 586 000 of per e-mail naar info@haselhoff.nl voor een afspraak bij Haselhoff Groep. U bent altijd welkom aan de Computerweg 3 te Utrecht!

Keer hier terug naar het overzicht Coaching & Training

© Haselhoff Groep 2018  |  Privacyverklaring  |  Powered by OTYS Recruiting Technology
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close