Uitgebreid zoeken
Recente artikelen
op5-8-2016 12:18
4390 bekeken | 0 reacties
op3-8-2016 15:10
4178 bekeken | 0 reacties
op13-7-2016 16:09
4220 bekeken | 0 reacties
op10-6-2016 17:36
4131 bekeken | 0 reacties

Management Coaching

Een gezond klankbord kan op verschillende manieren zorgen dat u inzicht krijgt in gecompliceerde werksituaties of bijvoorbeeld de juiste carrièrestap voor u persoonlijk of voor mensen binnen uw organisatie. De Personal Coaches van Haselhoff zorgen voor een versterking van uw kwaliteiten en vaardigheden zodat deze efficiënt en effectief, dus succesvol, ingezet kunnen worden binnen uw organisatie. Als bonus zult u merken dat u het makkelijker zal vinden om een gezonde balans tussen werk en privé te bewerkstelligen.

Haselhoff Personal Coaching biedt voor executives en (senior) managers onder meer de volgende diensten: 

  • Circumplex Leadership Scan 360°
  • Authentiek Leiden
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Buddy Coaching

Circumplex Leadership Scan 360

De term 'situationeel leiderschap' wordt te pas en te onpas gebruikt. Maar in welke situatie gebruikt u dan welke leiderschapstijl? Wat is uw voorkeurstijl? Om daar inzicht in te krijgen maken wij gebruik van de Circumplex Leadership Scan 360° van CLS360. Als de vragenlijsten door zowel de betrokken leidinggevende als een voldoend aantal managers en medewerkers om hem/haar heen (letterlijk 360°) worden ingevuld, dan ontstaat een gepercipiëerd zelfbeeld, een gewenst zelfbeeld en een beeld van de betrokken manager door zijn/haar omgeving. Door vervolgens de resultaten onder leiding van een Haselhoff coach zorgvuldig door te nemen, kan een management coaching programma worden gedefinieerd. Deze scan is vaak een prima begin van een management coaching traject. Neem contact op met de heer Gerrit Jan Hondelink op nummer (0346) 586 000 of per e-mail via info@haselhoff.nl voor meer informatie.

Authentiek Leiden

Managementmodellen vertellen leidinggevenden hoe zij zichzelf kunnen vormen naar een model zodat zij goede managers worden. Vervolgens staat een leidinggevende voor de keus zijn eigen menselijke invulling te geven aan dat abstracte model. Hoe vult u concreet de door u gewenste leiderschapsstijl in? Bent u een manager of een leider? En hoe bewust heeft u gekozen voor uw wijze van leiderschap? Wat voor leider wilt u eigenlijk zijn?

Deze meerdaagse workshop laat u uw talenten optimaal inzetten. U leert jongleren met uw sterke en zwakke kanten. U ontdekt hoe u de organisatie mee kunt nemen in uw visie. Ontwikkel uw eigen strategie om het maximale uit uzelf te halen. Zo wordt u werkelijk de leider die u kunt en wilt zijn.

Deze Workshop is uitermate geschikt voor managers die willen doorgroeien naar excellent functioneren in hun vak en een hoge mate van bekwaamheid in hun communicatieve vaardigheden willen bereiken. Klik hier voor meer informatie...

Buddy Coaching

"It is lonely at the top". Als directeur of topmanager wordt er veel van u verwacht. In de moderne westerse wereld met haar grote dynamiek in de sociale, economische en financiele omgeving zijn de uitdagingen complex en veelomvattend. Commerciele scherpzinnigheid moet stevig onderbouwd zijn met integriteit en emotionele intelligentie. Onze leiders moeten kritisch blijven denken, vertrouwen opbouwen, veranderingen doorvoeren en hun deelgenoten inspireren. Onze Buddy Coach fungeert als klankbord, sparringpartner en bovenal als vertrouwenspersoon. Door u continu een spiegel voor te houden worden uw zelfinzicht en zelfbewustzijn vergroot.

De lengte van het buddy coachingstraject is afhankelijk van de wensen en doelen van de betreffende executive manager. De gemiddelde duur van een coachingssessie is 90 minuten; er dienen tenminste vijf sessies te worden afgenomen.

Neem contact op met de heer Gerrit Jan Hondelink op nummer (0346) 586 000 of per e-mail naar info@haselhoff.nl voor een afspraak bij u of bij Haselhoff Groep. U bent van harte welkom!

Klik hier om terug te keren naar het overzicht Coaching & Training

© Haselhoff Groep 2017  |  Powered by OTYS Recruiting Technology
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close