Uitgebreid zoeken
Recente artikelen
op5-8-2016 12:18
4390 bekeken | 0 reacties
op3-8-2016 15:10
4178 bekeken | 0 reacties
op13-7-2016 16:09
4220 bekeken | 0 reacties
op10-6-2016 17:36
4131 bekeken | 0 reacties

Hoe voer ik een overtuigend én ontspannen sollicitatiegesprek?

Een goed sollicitatiegesprek doe je niet zomaar. Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk. Welke vragen kunt u verwachten? Hoe verwoordt u uw vaardigheden en competenties? Ken uw eigen valkuilen en zorg ervoor deze goed te verwoorden als daar naar gevraagd wordt. Hoe houdt u rekening met de lichaamstaal? Hoe gaat u zitten? Welke vragen gaat u stellen en wat wilt u weten over de nieuwe functie en het bedrijf? En hoe houdt u uw zenuwen in bedwang?

Doelgroep

Deze Masterclass is bestemd voor iedereen die binnen twee jaar van plan is van werkgever te veranderen. Deze training is in het bijzonder geschikt voor mensen van HBO en WO niveau, die reeds enige jaren niet meer zelf gesolliciteerd hebben: “Hoe voer ik eigenlijk een overtuigend én ontspannen sollicitatiegesprek?”

Nieuw item

Na afloop van deze masterclass bent u in staat om de volgende onderwerpen binnen uw eigen referentiekader te gebruiken:

  • Optimaal voorbereiden op het sollicitatiegesprek: met wie heb ik een gesprek en waarover gaat dat?
  • Bewust worden van de ‘spanning’ en daarmee effectief omgaan: de zenuwen de baas
  • Helder, duidelijk en overtuigend presenteren van de eigen competenties en ambities in relatie tot de onderhavige vacature: verbale versus non-verbale communicatie
  • Doelmatig in contact komen met de gesprekspartner: effectieve communicatie
  • Toepassen van dos and dont’s op authentieke wijze.

Kosten

Uw investering in deze masterclass bedraagt € 280,- incl. BTW. De masterclass bestaat uit een halve dag van 13:30 tot ca. 16:30 en wordt gevolgd door een informele borrel. Hiervoor brengen wij u geen extra kosten in rekening. U bent onze gast!

Aanmelden

U kunt zich voor deze masterclass aanmelden per e-mail op info@haselhoff.nl onder vermelding van code DEK04 en de gewenste datum. Hier vindt u de data waarop de masterclasses plaatsvinden. De locatie is Hofstede de Nieuwe Ham te Haarzuilens.

Contact

Wilt u zich eerst beter oriënteren en zicht krijgen op uw leerbehoefte? Onze consultants helpen u graag! Belt u gerust voor een kosteloos adviesgesprek. U kunt in dit gesprek ook een plaats op een training reserveren zonder dat u zich definitief vastlegt op deelname. Een dergelijke optie dient binnen drie dagen te worden bevestigd.

In Company

Wilt u vragen naar de mogelijkheden voor een dergelijke training voor u en uw collega’s samen of een programma op maat voor uw organisatie? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met Gerrit Jan Hondelink op nummer 0346 - 586 000 of per e-mail op info@haselhoff.nl.

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van deze Master Series

© Haselhoff Groep 2017  |  Powered by OTYS Recruiting Technology
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close