NIBC Recruitment Partnership

Door: I Keur 30-10-2013

Categorieën
:
Artikelen,

blog_image:haselh_13831471675271269fd603a.jpg:end_blog_image

Vlnr: Vanessa van der Knaap, Femke de Jong en Gerrit Jan Hondelink.

NIBC en de Haselhoff Groep zijn een recruitment partnership aangegaan. "De doelstelling van dit partnership is vooral het snel en efficiënt invullen van een aantal lastige openstaande IT functies", zegt Femke de Jong, directeur ICT van NIBC. De projectleider van het traject is Gerrit Jan Hondelink (Haselhoff Groep). In het traject is er een nauwe samenwerking tussen de consultants van de Haselhoff Groep, de verschillende managers en teamleiders van NIBC en de HR afdeling van NIBC. Vanessa van der Knaap (NIBC HR): "De samenwerking is prettig en doeltreffend. Zonder Haselhoff hadden we deze vacatures nooit in het vereiste tempo kunnen invullen. Verder is ook de specifieke kennis van IT een welkome aanvulling op onze dienstverlening aan de business van NIBC." Naast het invullen van de vacatures draagt Haselhoff ook bij aan het verder professionaliseren van het recruitment proces van NIBC.

De uitbouw van het succesvolle NIBC Direct, bekend van hun prijswinnende online spaar- en hypotheekproducten, is een belangrijke oorzaak van de ontstane vacatures.  Ook de steeds hogere informatie beveiligingseisen, die aan moderne financiële dienstverleners, die ook online opereren, worden gesteld, vereisen extra expertise. Een efficiënte IT afdeling is voor NIBC als vooruitstrevende en innovatieve bank een strategische succesfactor.

Vanuit de Haselhoff Groep werken ook Hans Warmerdam, Jan van Workum, Ronald Kremers, Edu van Bienema, Jan Jansen en Saskia Konings aan het vinden en selecteren van de juiste IT professionals. Ronald Kremers: "In een goede recruitment partnership ben je zo goed op elkaar ingespeeld, dat je precies van elkaar weet wat er gezocht wordt. Alleen kandidaten die een grote kans van slagen hebben om ook aangenomen te worden, komen door ons pre selectie proces."

Voor informatie over NIBC, bezoek de website www.nibc.com.

De NIBC vacatures vind je op: http://www.haselhoff.nl/NIBC-vacatures.html

Reacties

Door: Jan Jansen 31-10-2013 13:16
Onderwerp:

Interessante ontwikkeling in het vakgebied. Graag ontvang ik in detail hoe dit Recruitment Partnership Model werkt.

Met vriendelijke groet