NLP Business Practitioner

Door: I Keur 4-12-2015

Categorieën
:
Artikelen,

De Haselhoff Groep is een samenwerking aangegaan met NLP Meesterschap. Samen organiseren wij de opleiding NLP Business Practitioner voor ICT professionals.

Deze opleiding is specifiek gericht op ICT professionals die hun persoonlijke vaardigheden en effectiviteit willen verbeteren middels NLP technieken. NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren. In de opleiding wordt intensief gewerkt aan je verbale en non-verbale contactvaardigheden, waardoor je steviger in je schoenen komt te staan en je in je werk en ook in je privéleven beter tot je recht komt.

Als jij worstelt met vragen als:

Dan is deze opleiding dé manier om een antwoord op deze vragen te vinden. Natuurlijk zijn dit soort fundamentele veranderingen niet in enkele cursusdagen gerealiseerd. Deze opleiding bestaat uit 13 intensieve cursusdagen op zaterdagen verspreid door het hele jaar. Het traject bestaat uit zowel individuele begeleiding, intervisie sessies als ook gezamenlijke sessies. In de opleiding wordt theorie afgewisseld met praktijkoefeningen.

Werkgevers die hun werknemers aan deze opleiding deel laten nemen, investeren daarmee in de ontwikkeling en de persoonlijke vaardigheden van hun werknemers. Natuurlijk helpen wij vanuit de Haselhoff Groep met alle plezier bij het vinden van nieuwe IT specialisten. Met deze opleiding bieden we je ook hulp aan bij het investeren in en behouden van je huidige werknemers.

Heb jij behoefte aan een fundamentele doorbraak in je ontwikkeling, stuur dan een bericht naar info@haselhoff.nl en vraag om meer informatie. Of neem contact op met onze NLP trainer, Renee Cloesmeijer (06 1508 1716).