Meer dan 20 openstaande vacatures

Door: I Keur 9-5-2013

Categorieën
:
Blogposts,

Utrecht, 10 mei 2013 - Meer dan 20 openstaande vacatures

Onlangs sprak ik weer een aantal van onze trouwe kandidaten. Ik confronteerde hen met het feit dat het in Nederland erg lastig blijft om de juiste kandidaat te vinden. En natuurlijk wekt dat verbazing in een land met meer dan 632.000 werkzoekenden. "Wat zoek je dan precies?", was hun onmiddellijke vraag.

Welnu, wij delen graag met zoveel mogelijk mensen in Nederland de volgende lijst van meer dan 20 openstaande vacatures. Als jij iemand in je directe persoonlijke netwerk kent, die op zoek is naar werk en goed – let wel: écht goed – zou kunnen passen op een van deze vacatures, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Ex-collega's, vakgenoten, kennissen en vrienden, je hoort overal dat goede mensen een goede passende baan zoeken. Vergeet je eigen familie niet - en je buren. En hun werkzoekende kinderen! Hoort zegt het voort en breng dit werk alsjeblieft naar werkzoekenden of anderszins geïnteresseerde ICT professionals.

Maak alsjeblieft namens Haselhoff Groep zoveel mogelijk reuring - 'like' dit artikel of nog beter 'deel' of 'share' het met jouw netwerk op de social media.

Let wel: het gaat hier in alle gevallen om een vast dienstverband voor bepaalde en/of onbepaalde tijd:

Natuurlijk beschikken wij over meer informatie dan de job titel en locatie. Sommige beschrijvingen vind je elders op onze website, andere zijn een telefoontje waard naar ons algemene nummer (0346) 586 000. De betreffende consultant zal je dan meer informatie geven.

Dank je wel!