Uitgebreid zoeken

Recente artikelen

Twee nieuwe consultants en een nieuw pand voor Haselhoff Groep.
Haselhoff Groep heeft een uitstekend jaar achter de rug. Naast de vele nieuwe opdrachtgevers waar we mooie vacatures voor hebben ingevuld hebben we ook twee nieuwe consultants mogen begroeten. Irene Keur en Warner Harmsen zijn per 1 januari bij ons gestart en stellen zich graag op de “over ons” pagina aan u voor. 

Vrijdag 2 februari 2018 zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Compterweg 8 in Utrecht. Op een steenworp afstand van ons oude kantoor maar wel veel mooier en een uitermate prettige omgeving om onze kandidaten en relaties te ontvangen. Wij maken in ons nieuwe pand weer graag tijd voor een goed gesprek en een dito bak koffie of thee natuurlijk.
Help, we komen om in een data-apocalyps!
We worden steeds afhankelijker van software, we worden er zelfs door ‘opgegeten’. Dit staat te lezen...
Nederland is magneet voor it-ontwikkelaars
Nederland vormt een topbestemming voor it-talent in Europa.....

Informatie voor opdrachtgevers

Neem direct contact met ons op

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een ICT professional dan helpen we jou graag met het vinden van de juiste kandidaat. Dit doen we door onze persoonlijke aanpak waarbij we specifiek kijken naar de driehoek kennis, kunde en persoonlijkheid zodat we voor iedere vacature de juiste match maken. Persoonlijk contact staat in iedere fase van het proces bij ons op de eerste plaats.

Samen met jou bespreken we tijdens een persoonlijk intake gesprek uitvoerig de openstaande vacature en maken we aan de hand hiervan een functieprofiel waarmee we ook pro actief op zoek gaan naar de nieuwe collega. We denken mee over de inhoud van de functie en de vacaturetekst om zo tot de best mogelijke match te komen. Regelmatig krijg je van ons een update waarin we je op de hoogte brengen van de stand van zaken rond de procedure. Wij voelen ons de ambassadeur van jouw bedrijf in de arbeidsmarkt.

De verschillende stappen in het proces:

 • Inventarisatie:
  In een persoonlijk gesprek maken we kennis met jouw bedrijf en inventariseren we wat nodig is. We denken mee en stellen aan de hand van dit gesprek de vacaturetekst op. Met deze kennis worden we jouw ambassadeur op de arbeidsmarkt en zijn we ook het visitekaartje van jouw bedrijf.
 • Werving:
  Via diverse kanalen gaan we op zoek naar de professional voor jouw vacature. Hiervoor maken we onder andere gebruik van onze uitgebreide database, social media en onze search consultants.
 • Sollicitatiegesprekken:
  Na de werving en selectie hebben we persoonlijke interviews met de (potentiële) kandidaten. In deze gesprekken gaan we in op de driehoek kennis, kunde en persoonlijkheid. Als er een match is, ontvang je van ons een uitgebreide presentatie (meerdere pagina’s) waarin we de kandidaat verder aan je voorstellen. Op basis van deze presentaties maken jullie de keuze met wie jullie kennis willen maken.
 • Coaching:
  Na het tekenen van de arbeidsvoorwaarden houdt het voor ons niet op. Iedere kandidaat die wij plaatsen voor een vaste vacature krijgt drie coachgesprekken om zo de “onboarding” zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 • Evaluatie:
  Na de plaatsing evalueren we samen met jou en de kandidaat onze samenwerking. Vanzelfsprekend blijven we voor jullie klaar staan als adviseur en sparringpartner.

Meer weten? Neem direct contact met ons op

Kortom, Haselhoff moet je kennen…

Computerweg 8, 3542 DR UTRECHT NL; tel: +31 346 586000

© Haselhoff Groep 2018  |  Privacyverklaring  |  Powered by OTYS Recruiting Technology
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close