Uitgebreid zoeken

Recente artikelen

Twee nieuwe consultants en een nieuw pand voor Haselhoff Groep.
Haselhoff Groep heeft een uitstekend jaar achter de rug. Naast de vele nieuwe opdrachtgevers waar we mooie vacatures voor hebben ingevuld hebben we ook twee nieuwe consultants mogen begroeten. Irene Keur en Warner Harmsen zijn per 1 januari bij ons gestart en stellen zich graag op de “over ons” pagina aan u voor. 

Vrijdag 2 februari 2018 zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Compterweg 8 in Utrecht. Op een steenworp afstand van ons oude kantoor maar wel veel mooier en een uitermate prettige omgeving om onze kandidaten en relaties te ontvangen. Wij maken in ons nieuwe pand weer graag tijd voor een goed gesprek en een dito bak koffie of thee natuurlijk.
Help, we komen om in een data-apocalyps!
We worden steeds afhankelijker van software, we worden er zelfs door ‘opgegeten’. Dit staat te lezen...
Nederland is magneet voor it-ontwikkelaars
Nederland vormt een topbestemming voor it-talent in Europa.....

Interim management

Neem direct contact met ons op

Soms heb je tijdelijk extra ICT kennis en ervaring nodig. Bijvoorbeeld vanwege een organisatie verandering, de invulling van een speciaal project of een tijdelijke waarneming. Wat de reden ook is, onze interim recruitment consultants denken graag met je mee over deze tijdelijke invulling.

De uurtarieven voor een interim opdracht verschillen per opdracht en hierover communiceren we transparant met je. Ook hierin willen we een goede sparringpartner zijn en delen we onze marktkennis.

Wanneer we een interim opdracht binnenkrijgen, willen we die natuurlijk zo snel mogelijk invullen. Vaak betekent dit dat deze binnen een week of soms een paar dagen al zijn vervuld. Snelheid in het (bemiddeling)proces is hierbij dan ook het sleutelwoord. Dat is de reden dat onze consultants hierin gespecialiseerd zijn en we een uitgebreid netwerk van interim kandidaten hebben.

Wil je als ICT professional onderdeel zijn van ons netwerk? Neem dan contact op met onze consultants. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via info@haselhoff.nl en dan vertellen we je er graag meer over.Kortom, Haselhoff moet je kennen…

Computerweg 8, 3542 DR UTRECHT NL; tel: +31 346 586000

© Haselhoff Groep 2018  |  Privacyverklaring  |  Powered by OTYS Recruiting Technology
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close