Login
Close
Inloggen

Irene Keur

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Haselhoff als recruitment consultant en (onboarding) coach. Daarvoor heb ik 20 jaar gewerkt in diverse marketing- en communicatiefuncties. Ik heb onder andere als marketing manager bij Garmin en Acer gewerkt. Verder ben ik marketing communicatie manager bij Thomas Cook geweest. Op een gegeven moment begon ik het directe contact met mensen te missen. Dit directe contact vind ik weer terug als recruitment consultant en coach.

Het is mijn passie om te achterhalen wat mensen drijft, waar ze energie van krijgen en waar hun sterkte kanten het beste tot hun recht komen. En zo iedere keer opnieuw een match te maken tussen mensen en bedrijven. Persoonlijk contact staat hierbij voor mij steeds voorop. Ik houd mij met name bezig met werving & selectie, interim opdrachten en onboarding coaching. Daarnaast ben ik loopbaan coach.

In mijn vrije tijd wandel en sport ik graag en daarnaast houd ik van reizen. In de avonduren komt er zeer regelmatig een (nieuw) bordspel op tafel.

Copyright © 2021 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close