Login
Close
Inloggen

Warner Harmsen

Na het succesvol afronden van de IVA opleiding (Instituut voor de Autobranche) in Driebergen ben ik mijn loopbaan in ’94 gestart als Intercedent bij een regionale uitzendorganisatie waar ik intern doorgroeide tot Vestigingsmanager. In ’97 heb ik de overstap gemaakt naar werving & selectie bureau Haselhoff Groep waar ik aanvankelijk als Researcher in dienst trad en doorgroeide tot Senior Consultant. In 2010 heb ik de Haselhoff Groep verlaten en ben ik samen met een compagnon gestart met mijn eigen werving & selectie bureau. De grillige markt als gevolg van het economisch tij en de sterke behoefte aan een nieuwe uitdaging, deden mij in 2014 besluiten het over een andere boeg te gooien en te stoppen met de werving & selectie activiteiten. Na een uitstapje van ca. 3,5 jaar naar de Makelaardij (m.n. aan-/verhuur van bedrijfsmatig vastgoed) heb ik begin 2018 de beslissing genomen mijn oude werkzaamheden weer op te pakken en terug te keren op het oude nest. Het bloed kruipt zogezegd waar het niet gaan kan.

Mijn kracht ligt in het inventariseren van de behoefte (vraag/vacature) en het inschatten van de mens (aanbod/kandidaat) om vervolgens tot de juiste match te komen tussen mens en organisatie. Mijn motto is: de juiste persoonlijkheid heb je of heb je niet, vaardigheden kun je aanleren.

In mijn vrije tijd sla ik graag een balletje, ben ik als toernooi- en wedstrijdleider verantwoordelijk voor de organisatie van het jaarlijkse Open Toernooi op onze tennisclub, rommel ik voor de ontspanning graag in de tuin en probeer ik een goede en leuke vader te zijn voor onze twee jongens.

Copyright © 2021 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close