Login
Close
Inloggen
Categorieën

Hans Warmerdam koninklijk onderscheiden

Categorieën: Blogposts

Vandaag, 25 april 2014, is onze collega Hans Warmerdam koninklijk onderscheiden voor zijn grote maatschappelijke betrokkenheid en inzet. Op de website van zijn woonplaats is het volgende te lezen en dat is nog maar een greep uit de vele dingen, die Hans voor anderen gedaan heeft. Wij zijn buitengewoon trots op onze collega.   

De heer Warmerdam geeft blijk van een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zijn optreden laat zich kenmerken als vriendelijk, tactvol, verbindend, vasthoudend, doorzettend, respectvol, toekomstgericht en professioneel. Dit alles gekoppeld aan een grote inzet. Zo was hij van 2002 t/m 2013 voorzitter van de tennisvereniging in Woubrugge en lid van de wedstrijdcommissie. Zijn ideeën en uitwerkingen hebben ertoe bijgedragen dat er in Woubrugge, zijn vorige woonplaats, het hele jaar door getennist kan worden op een prachtig tennispark. In Alphen aan den Rijn was hij vanaf 1995 vrijwilliger bij de Hockey Club Alphen. Hij fungeerde onder andere als coach, draaide bardiensten en was waarnemend penningmeester en bestuurslid van de Stichting Vrienden van de Hockeyclub. Onder zijn voorzitterschap van 2004 tot 2008 heeft de vereniging een geweldige accommodatie gerealiseerd.
Naast zijn langdurige inzet als vrijwilliger en bestuurder bij deze sportverenigingen, vervulde hij een taak als mantelzorger voor zijn zus en haar gezin. Na haar overlijden begin 2013 heeft hij haar drie kinderen in zijn gezin opgenomen, een taak die nog een aantal jaren voort zal duren.
Sinds 2001 is de heer Warmerdam mede-eigenaar van Haselhoff Groep. Vanuit deze functie heeft hij zich met succes ingespannen voor de integratie van ICT-ers met een handicap op de arbeidsmarkt.
Op dit moment zet hij zijn grote kennis, vaardigheden en empatisch vermogen in als voorzitter van de SamenLoop voor Hoop.

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

25-4-2014 15:16

Reacties (5)

Hans Walthuis 13-5-2014 17:03

Hans,

Van Harte Gefeliciteerd met deze onderscheiding.

Groeten,

Hans

Adry Klomp 30-4-2014 12:35

Hi Hans,

Van harte gefeliciteerd met je koninklijke onderscheiding.

groetjes van Adry

Brigitte Voerman 28-4-2014 11:45

Gefeliciteerd Hans!

René ten Hove 26-4-2014 20:11

Beste Hans,

Van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding!

Groet, René

Hans van Kesteren 26-4-2014 13:07
van harte gefeliciteerd met je Verdiende Koninklijke Onderscheiding Hans. hartelijke groeten, Hans en Reina P.S.vannacht op je pyama ook de groeten aan Ronald

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close