Login
Close
Inloggen

Onze vakgebieden

Haselhoff Groep is sinds 1986 de specialist in het invullen van ICT vacatures en vacatures die op het snijvlak met ICT liggen, zoals bijvoorbeeld CRM marketeer en marketing data analist. Wij hebben vacatures in veel verschillende branches zoals bijvoorbeeld automotive, FMCG, B2C, financiële dienstverlening, de gezondheidszorg, de publieke sector, maakindustrie etc.

Recruitment ervaring

Dit doen wij zowel op het gebied van werving & selectie, executive search als interim vacatures. Onze ervaren recruitment consultants helpen jou graag bij het vinden van een nieuwe baan.

Doordat we ons specifiek op de ICT arbeidsmarkt richten, hebben we een breed en relevant netwerk opgebouwd van kandidaten met de juiste vakinhoudelijke kennis. Als kers op de taart wordt ieder traject afgesloten met een “onboarding” coachtraject van drie gesprekken. Zo zoeken, vinden en selecteren wij voor iedere vacature steeds weer de juiste kandidaat.

Wil je meer weten of wil je je bij ons inschrijven?

Neem dan contact met ons op via info@haselhoff.nl, bel naar 0346-586000 of schrijf je direct in via het inschrijfformulier.

Inschrijven

Onze consultants

Hans Warmerdam
Ronald Kremers
Ralf Piepers
Tanya Sarrucco
Weis Seraj
Sara Latumahina
Copyright © 2024 Haselhoff Groep   |  IT Recruitment Bureau   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close