Login
Close
Inloggen

Weis Seraj

Inmiddels heb ik ruim 8 jaar ervaring als consultant/accountmanager bij diverse bedrijven. Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, economie en geopolitiek volg ik nauwlettend. Hierdoor kan ik nieuwe kansen en zakelijke mogelijkheden beter inschatten. Voor mijn klanten ga ik altijd doelgericht te werk.

Door mijn academische werk- en denkniveau ben ik in staat om gedegen onderzoek te verrichten. Middels een grondige analyse maak ik een juiste inschatting en stel ik een plan van aanpak op. Vervolgens kan ik praktisch en doelgericht te werk gaan om de opdracht tot een goed eind te brengen.

Ik ben een geboren netwerker en ik vind het prettig om op mensen af te stappen om mijn netwerk uit te breiden. Tevens ben ik actief gebruiker van LinkedIn waar ik een betrokken en groot netwerk heb.
Door mijn doorzettingsvermogen en intrinsieke motivatie weet ik de gestelde doelstelling te behalen. Ik kan heel toegewijd en gedisciplineerd te werk gaan. Verder ben ik punctueel en georganiseerd. Ik ga altijd systematisch te werk, waardoor ik meer focus en aandacht heb bij de opdracht.

Mijn sterkste vaardigheden zijn communicatie en het herkennen van patronen. Herkennen en doorgronden van patronen maakt dat ik snel een juiste inschatting kan maken.

Copyright © 2024 Haselhoff Groep   |  IT Recruitment Bureau   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close