Login
Close
Inloggen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Binnen de Haselhoff Groep wordt aandacht gegeven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Hiervoor ondersteunen wij twee organisaties: Voedselbanken Nederland en DEAN.

Voedselbanken Nederland

Meer dan 1 miljoen mensen leven onder de armoedegrens. De voedselbank helpt wekelijks 40.000 gezinnen met voedselhulp en gaat zo voedselverspilling tegen. Voedselbanken Nederland is de koepelorganisatie voor 171 voedselbanken en 10 distributiecentra. Alle medewerkers (ook de bestuurders) binnen Voedselbanken Nederland doen dit als vrijwilliger. Meer lezen over Voedselbanken Nederland klik dan hier.

Onze consultant Irene Keur helpt Voedselbanken Nederland als vrijwilliger op het gebied van ICT recruitment bij het invullen van de ICT en informatie management vacatures.

DEAN

DEAN (Digital Education Africa Network) doet projecten in Kenia en Tanzania om het onderwijs daar sterk te verbeteren. DEAN deelt de zienswijze dat onderwijs het fundament is voor positieve sociaal-economische veranderingen. Het bevordert het ontstaan van een middenklasse en verruimt individuele mogelijkheden. Ze geloven heilig in de toegevoegde waarde van digitale leermiddelen ter bevordering van het onderwijs.

Dat doen ze door de restwaarde van afgeschreven computer hardware die organisaties ze doneert in te zetten voor de projecten in Afrika. Deze hardware wordt kosteloos opgehaald en de data wordt door gecertificeerde partner volgens de nieuwste AVG regelgeving correct ge-wiped.

Heb jij verouderde hardware staan? Dan nodigen we je van harte uit om gebruik te maken van dit mooie initiatief. 

Meer info is te vinden op de website www.dean.ngo

Wil je meer weten?

Voor vrijwilligerswerk binnen Voedselbank Nederland op het gebied van ICT kun je contact opnemen met Irene Keur (irenekeur@haselhoff.nl).

Voor meer informatie over DEAN kun je contact opnemen met Ronald Kremers (ronaldkremers@haselhoff.nl).

Onze consultants

Hans Warmerdam
Ronald Kremers
Ralf Piepers
Tanya Sarrucco
Copyright © 2022 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close