Login
Close
Inloggen
it recruitment haselhoff
Haselhoff
al 38 jaar de ICT recruitment specialist

Zowel op het gebied van werving & selectie, executive search als interim vacatures helpen onze ervaren recruitment consultants (internationale) bedrijven, ICT’ers en (ICT) managers.

Vacatures Inschrijven

it recruitment bureau
Op zoek naar een ICT professional of manager?

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een ICT professional of manager dan helpen we jou graag met het vinden van de juiste kandidaat.

Opdrachtgevers

executive search
Executive search

Via ons uitgebreide (internationale) netwerk vullen wij executive vacatures in de breedte succesvol in.

Executive search

IT Recruitment Bureau: Haselhoff hét bureau voor ICT Werving & Selectie, Executive Search en Interim

Ben je op zoek naar een betrouwbaar IT Recruitment Bureau? Haselhoff is dé specialist op het gebied van ICT Werving & Selectie, Executive Search en Interim opdrachten. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk in de branche, staan wij garant voor het vinden van de beste IT-professionals voor jouw organisatie.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vaste medewerker, een ervaren manager of tijdelijke versterking, wij hebben de expertise om de juiste kandidaat te vinden. Onze recruitment consultants begrijpen de specifieke behoeften van de IT-sector en zorgen voor een zorgvuldige match tussen jouw organisatie en de kandidaat.

Bij Haselhoff hanteren we een persoonlijke aanpak en werken we nauw samen met jou om een grondig inzicht te krijgen in je bedrijfscultuur, doelen en vereisten. Op die manier kunnen we een perfecte match realiseren die zowel op professioneel als op persoonlijk vlak past.

Neem vandaag nog contact op met Haselhoff, het toonaangevende IT Recruitment Bureau, en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste IT-professionals voor jouw organisatie.

 

Voor ICT professionals, managers en executives

Ben je een ICT-professional, manager of executive die op zoek is naar een nieuwe vaste of interim/freelance baan? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek. We willen namelijk graag meer over jou te weten komen tijdens een uitgebreide kennismaking. Als je op de juiste plek terechtkomt, kun je werkelijk het verschil maken!

Neem vandaag nog contact op met een van onze deskundige ICT-recruitment consultants om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Vast  Interim

 

ICT werving en selectie en executive search

Ben je op zoek naar een ICT-professional, manager of CIO voor je bedrijf? Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte kandidaat. Onze diensten zijn beschikbaar zowel in Nederland als voor al je internationale vestigingen, waarvoor we samenwerken met buitenlandse bureaus.

Als IT-recruitment specialist met 37 jaar ervaring, staat Haselhoff voor je klaar om te helpen bij ICT-werving & selectie, executive search en interim vacatures. Neem contact met ons op voor al je behoeften op het gebied van ICT-recruitment.

Onze werkwijze

 

Tijdelijke ondersteuning met behulp van interim of freelance

In sommige gevallen is er behoefte aan tijdelijke versterking van ICT-kennis en ervaring. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn vanwege een organisatorische verandering, de uitvoering van een speciaal project of een interim opdracht.

Wat de reden ook is, onze recruitment consultants staan klaar om met je mee te denken over deze tijdelijke invulling. Neem contact met ons op voor een passende oplossing.

Meer over interim

 

Onze consultants

Hans Warmerdam
Ronald Kremers
Ralf Piepers
Tanya Sarrucco
Weis Seraj
Sara Latumahina

Contact

Wil je meer weten over ons en onze werkwijze? Of heb je een vraag over ICT werving & selectie, executive search of interim mogelijkheden? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan nemen we contact met je op.
Copyright © 2024 Haselhoff Groep   |  IT Recruitment Bureau   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close