Login
Close
Inloggen

Hans Warmerdam

Ik ben sinds 2000 als senior consultant en partner verbonden aan Haselhoff Groep. Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de ICT industrie vooral op het gebied van commercie, outsourcing, project management en systeem integratie kan ik veel waarde toevoegen in mijn huidige werk. Vóór Haselhoff Groep heb ik 20 jaar in verschillende commerciële, financiële en operationele rollen gewerkt bij IBM. Ik studeerde commercieel & horeca management aan de Hogere Hotel School te Den Haag. Daarna rondde ik een post universitaire opleiding af aan de Nyenrode Business Universiteit op het gebied van agent of change en de chaostheorie.

Ik houd me voornamelijk bezig met executive search, interim management, internationale assignments en coaching. Het gaat mij om het maken van de juiste match van een kandidaat met een opdrachtgever, het gaat namelijk om hun beider toekomst. Hierbij is het van belang om zowel de wensen van de opdrachtgever goed te matchen met de behoefte van de kandidaat. Daarom is het belangrijk om elke kandidaat die aandacht te geven die belangrijk is en zodoende de juiste match te kunnen maken. Het is tenslotte mensen werk.

In mijn vrije tijd houd ik me veel bezig met werkzaamheden voor KWF in de vorm van de organisatie van SamenLopen voor Hoop in Alphen en Zoetermeer. Daarnaast tennis ik graag en fiets en wandel ik om in conditie te blijven en omdat ik het leuk vind.

Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close