Login
Close
Inloggen

Werving & Selectie

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een manager of ICT professional dan helpen we jou graag met het vinden van de juiste kandidaat. Dit doen we door onze persoonlijke aanpak waarbij we specifiek kijken naar de driehoek kennis, kunde en persoonlijkheid zodat we voor iedere vacature de juiste match maken. Persoonlijk contact staat in iedere fase van het proces bij ons op de eerste plaats.

Onze vakgebieden

Haselhoff Groep is sinds 1986 de specialist in het invullen van ICT vacatures en vacatures die op het snijvlak met ICT liggen, zoals bijvoorbeeld CRM marketeer en marketing data analist. Of het nu gaat om automotive, FMCG, B2C, financiële dienstverlening, de gezondheidszorg, de publieke sector of een andere branche wij kunnen jou helpen met het vinden van de juiste kandidaat.

Persoonlijk contact

Samen met jou bespreken we tijdens een persoonlijk intake gesprek uitvoerig de openstaande vacature en maken we aan de hand hiervan een functieprofiel waarmee we ook pro actief op zoek gaan naar de nieuwe collega. We denken mee over de inhoud van de functie en de vacaturetekst om zo tot de best mogelijke match te komen. Regelmatig krijg je van ons een update waarin we je op de hoogte brengen van de stand van zaken rond de procedure. Wij voelen ons de ambassadeur van jouw bedrijf in de arbeidsmarkt.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op via info@haselhoff.nl of bel naar 0346-586000

Contact

Onze consultants

Hans Warmerdam
Ronald Kremers
Ralf Piepers
Tanya Sarrucco
Weis Seraj
Sara Latumahina
Copyright © 2024 Haselhoff Groep   |  IT Recruitment Bureau   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close