Login
Close
Inloggen

Haselhoff Groep – specialist in het invullen van ICT vacatures

Haselhoff Groep is sinds 1986 de specialist in IT Recuitment. Zowel op het gebied van werving & selectie, executive search als interim en freelance vacatures helpen onze ervaren recruitment consultants bedrijven met het invullen van ICT vacatures en ICT professionals en managers bij het vinden van een nieuwe baan. Doordat we ons specifiek richten op de ICT arbeidsmarkt, hebben we hierin een breed en relevant netwerk opgebouwd van kandidaten met de juiste vakinhoudelijke kennis. En als kers op de taart wordt ieder traject afgesloten met een “onboarding” coachtraject van drie gesprekken. Zo zoeken, vinden en selecteren wij voor iedere vacature steeds weer de juiste kandidaat.

  • 38 jaar ervaring binnen de ICT markt
  • Consultants die zelf meer dan 20 jaar werkervaring hebben in het bedrijfsleven
  • Inclusief 3 coach sessies om onboarding zo goed mogelijk te laten verlopen
  • Persoonlijk en regelmatig contact, jouw consultant houdt je op de hoogte van de stand van zaken
  • Bij iedere vacature staat de driehoek kennis, kunde en persoonlijkheid centraal

Ik ben op zoek naar een ICT professional

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een ICT professional dan helpen we jou graag met het vinden van de juiste kandidaat. Dit doen we door onze persoonlijke aanpak waarbij we specifiek kijken naar de driehoek kennis, kunde en persoonlijkheid zodat we voor iedere vacature de juiste match maken. Persoonlijk contact staat in iedere fase van het proces bij ons op de eerste plaats.

Met onze expertise helpen we jouw bedrijf om verder te groeien en door op zoek te gaan naar de beste professional die bij de functie binnen jouw team en bedrijf past. Binnen de trajecten treden onze consultants op als het visitekaartje van jouw bedrijf. Wij hechten daarom veel waarde aan professionaliteit en persoonlijke aandacht. We denken mee over de inhoud van de functie en de vacaturetekst om zo tot de best mogelijk match te komen. Al deze essentiële elementen worden samen afgestemd.

Onze werkwijze

Ik ben ICT professional, manager of executive

Ben je ICT professional, manager of executive en ben je op zoek naar een nieuwe (vaste of tijdelijke) baan? Dan gaan we graag het persoonlijke gesprek met jou aan. In een uitgebreide kennismaking willen we je namelijk beter leren kennen. Wie ben je en wat heb je gedaan? Maar we horen ook graag waar je energie van krijgt, naar wat voor bedrijf je op zoek bent en wat je ambities zijn. Al deze dingen zeggen namelijk veel meer dan alleen je cv. En als jij op de juiste plek zit, kun je echt het verschil maken!

Onze werkwijze

Onze consultants

Hans Warmerdam
Ronald Kremers
Ralf Piepers
Tanya Sarrucco
Weis Seraj
Sara Latumahina
Copyright © 2024 Haselhoff Groep   |  IT Recruitment Bureau   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close