Login
Close
Inloggen

Onze werkwijze

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een executive, manager of ICT professional dan helpen we jou graag met het vinden van de juiste kandidaat. Dit doen we door onze persoonlijke aanpak waarbij we specifiek kijken naar de driehoek kennis, kunde en persoonlijkheid zodat we voor iedere vacature de juiste match maken. Persoonlijk contact staat in iedere fase van het proces bij ons op de eerste plaats.

 

Onze vakgebieden

Haselhoff Groep is sinds 1986 de specialist in het invullen van ICT vacatures en vacatures die op het snijvlak met ICT liggen, zoals bijvoorbeeld CRM marketeer en marketing data analist. Of het nu gaat om automotive, FMCG, B2C, financiële dienstverlening, de gezondheidszorg, de publieke sector of een andere branche wij kunnen jou helpen met het vinden van de juiste kandidaat.

Persoonlijke intake

Samen met jou bespreken we tijdens een persoonlijk intake gesprek uitvoerig de openstaande vacature en maken we aan de hand hiervan een functieprofiel waarmee we ook pro actief op zoek gaan naar de nieuwe collega. We denken mee over de inhoud van de functie en de vacaturetekst om zo tot de best mogelijke match te komen. Regelmatig krijg je van ons een update waarin we je op de hoogte brengen van de stand van zaken rond de procedure. Wij voelen ons de ambassadeur van jouw bedrijf in de arbeidsmarkt.

De verschillende stappen in het proces:

 • Inventarisatie:
  In een persoonlijk gesprek maken we kennis met jouw bedrijf en inventariseren we wat nodig is. We denken mee en stellen aan de hand van dit gesprek de vacaturetekst op. Met deze kennis worden we jouw ambassadeur op de arbeidsmarkt en zijn we ook het visitekaartje van jouw bedrijf.
 • Werving:
  Via diverse kanalen gaan we op zoek naar de executive, manager of professional voor jouw vacature. Hiervoor maken we onder andere gebruik van onze uitgebreide database, social media en job sites.
 • Sollicitatiegesprekken:
  Na de werving en selectie hebben we persoonlijke interviews met de (potentiële) kandidaten. In deze gesprekken gaan we in op de driehoek kennis, kunde en persoonlijkheid. Als er een match is, ontvang je van ons een uitgebreide presentatie (meerdere pagina’s) waarin we de kandidaat verder aan je voorstellen. Op basis van deze presentaties maken jullie de keuze met wie jullie kennis willen maken.
 • Coaching:
  Na het tekenen van de arbeidsvoorwaarden houdt het voor ons niet op. Iedere kandidaat die wij plaatsen voor een vaste vacature krijgt drie coachgesprekken om zo de “onboarding” zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 • Evaluatie:
  Na de plaatsing evalueren we samen met jou en de kandidaat onze samenwerking. Vanzelfsprekend blijven we voor jullie klaar staan als adviseur en sparringpartner.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op via info@haselhoff.nl of bel naar +31-346-586000.

Contact

Download de leaflet

Onze consultants

Hans Warmerdam
Ronald Kremers
Ralf Piepers
Tanya Sarrucco
Weis Seraj
Sara Latumahina
Copyright © 2024 Haselhoff Groep   |  IT Recruitment Bureau   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close