Login
Close
Inloggen

Sara Latumahina

Als zelfstarter met een data gedreven aanpak ben ik goed in staat om klant- en kandidaat gerichte oplossingen te bieden. Mijn expertise omvat stakeholdermanagement, IT-recruitment en ik heb affiniteit met coaching. Mijn aanpak kenmerkt zich door discipline, transparantie, integriteit en een creatieve houding, ondersteund door een flinke dosis doorzettingsvermogen.

De afgelopen 11 jaar heb ik ervaring op gedaan als recruitment specialist op het gebied van corporate recruitment, uitzending, externe inhuur en MSP. Ik heb een focus op IT/Tech-recruitment, HR-rollen, sales en marketing profielen binnen grote corporate organisaties, zowel vast als flex. Daarnaast heb ik ervaring met het aansturen van teams en het coachen van individuen en teams. Ik ben bekend met het opleiden en trainen van recruiters.

Ik heb gewerkt op een inhuurdesk en bijgedragen aan de implementatie van recruitmentprocessen. Mijn ervaring strekt zich uit over diverse branches, waaronder semi-overheid, overheid, Industry, Infra, Banking & Insurance, en Telecom.

Als sparringpartner voor het management heb ik me bewezen als recruitment specialist. Mijn denkwijze gaat verder dan de traditionele benadering. Ik buig me graag over vraagstukken rond onboarding, referral recruitment, employer branding en de customer journey. 

Mijn focus ligt op het creëren van werkplezier en het bevorderen van een vitale organisatie. Ik zet me in voor Diversity & Inclusion binnen Recruitment/HR en streef naar het aantrekken en behouden van talent in organisaties.

Kortom, mijn brede ervaring en proactieve aanpak maken mij een waardevolle partner om klanten te voorzien in hun wervingsbehoeften. Ik weet de juiste match te vinden en toptalent aan te trekken binnen organisaties.

Copyright © 2024 Haselhoff Groep   |  IT Recruitment Bureau   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close