Login
Close
Inloggen

Vast

Ben je ICT professional, manager of executive? Dan gaan we graag het persoonlijke gesprek met jou aan. In een uitgebreide kennismaking willen we je namelijk beter leren kennen. Wie ben je en wat heb je gedaan? Maar we horen ook graag waar je energie van krijgt, naar wat voor bedrijf en functie je op zoek bent en wat je ambities zijn. Al deze dingen zeggen namelijk veel meer dan alleen je cv. En als jij op de juiste plek zit, kun je echt het verschil maken!

De voordelen om je in te schrijven bij Haselhoff:

  • Wij werken vanuit concrete vacatures.
  • Alleen met jouw goedkeuring brengen we je in contact met onze opdrachtgever.
  • Voordat we je voorstellen voor een vacature willen we jou persoonlijk leren kennen. Zodat we op basis van de driehoek kennis, kunde en persoonlijkheid kunnen kijken of er een potentiële match is tussen jou en het bedrijf/vacature.
  • Wij kennen onze opdrachtgevers goed en weten dan ook wat zij zoeken.

Als je reageert op een vacature, neemt een van onze recruitment consultants contact met je op. Als er een match is tussen jouw cv en de vacature, dan plannen we een eerste kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Utrecht (rand van Maarssen). In dit gesprek willen we je graag beter leren kennen zodat we een inschatting kunnen maken of er daadwerkelijk een potentiële match is.

Als er een (potentiële) match is dan stellen we je voor aan de opdrachtgever. Dit doen we aan de hand van jouw cv en een uitgebreide presentatie waarin we jou voorstellen op basis van jouw kennis, kunde en persoonlijkheid.

Alleen met jouw toestemming bewaren we je gegevens in onze database. Zo kunnen we jou proactief benaderen als we een nieuwe, passende vacature binnen krijgen. Jij bent altijd op de hoogte wanneer je cv gedeeld wordt met een opdrachtgever en geeft daar ook toestemming voor. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Houd dan onze website en social media kanalen in de gaten voor nieuws en updates. Of schrijf je direct in bij ons in dan neemt een van onze consultants zo snel mogelijk contact met je op.

Inschrijven

Onze consultants

Hans Warmerdam
Ronald Kremers
Ralf Piepers
Tanya Sarrucco
Weis Seraj
Sara Latumahina
Copyright © 2024 Haselhoff Groep   |  IT Recruitment Bureau   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close