Login
Close
Inloggen
Categorieën

Samenloop voor Hoop

Categorieën: ArtikelenDe Haselhoff Groep zoekt altijd mensen. Normaal hebben we een uitgebreid profiel met veel functie eisen, maar dit keer hebben we maar 2 eisen. We zoeken mensen met het hart op de goede plek en met de bereidheid om deel uit te maken van het Haselhoff team dat deelneemt aan de Samenloop voor Hoop. De Samenloop is een 24 uurs wandelestafette op 24 en 25 mei in Alphen aan de Rijn, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het KWF, het kankerbestrijdingsfonds.
 
Het KWF, dat is niet zo maar een goed doel, voor ons is dat heel dicht bij huis. Ieder van ons heeft wel familie of vrienden aan die ziekte verloren. Een collega van ons heeft dit jaar zijn zus verloren en haar achtergebleven kinderen een nieuw thuis geboden, iets waarvoor we allemaal veel respect hebben. En als je dan je steentje kan bijdragen aan de strijd tegen deze ziekte met zoiets simpels als deelnemen aan de Samenloop voor Hoop, dan laat je die kans natuurlijk niet lopen en daarom roepen we jou op om met ons mee te doen. Wij kunnen zo’n estafette niet in ons eentje volbrengen, we hebben teamgenoten nodig!

Om mee te doen moet je een tientje inschrijving betalen en ons helpen om tussen zaterdag 24 mei, om 14.00 en zondag 25 mei 14.00 telkens iemand namens ons team in de baan te hebben om te wandelen. Het is goed als je overdag 100 meter in een slakkengangetje wandelt, het is net zo goed als je een stevige wandeling in het holst van de nacht voor je rekening neemt.
           blog_image:haselh_13939498475315fc973be75.jpg:end_blog_image             blog_image:haselh_13939498755315fcb32654e.jpg:end_blog_image

De Samenloop is niet alleen wandelen, het is ook een uiterst sfeervol evenement. Er treden bands op en er zijn allerlei andere ludieke activiteiten om geld voor het goede doel te verdienen, allemaal geheel belangeloos. Hoogtepunt van het evenement is de ereronde voor de survivors, de mensen, die de ziekte hebben overwonnen. Menigeen pinkt dan een traantje weg, want dan denken we natuurlijk ook aan de vrienden en familie, die het niet gered hebben.

Wil jij ook een steentje bijdragen tegen deze ziekte? Of lijkt het je gewoon gezellig om aan zo’n leuk en gezellig evenement mee te doen? Geef je dan op bij ons voor de Samenloop voor Hoop. Dat doe je door een berichtje te sturen naar info@haselhoff.nl.

Auteur

I Keur

Publicatiedatum

4-3-2014 17:00

Reacties (1)

Hans Warmerdam 5-3-2014 11:24

Als je meer wilt weten kun je me altijd even bellen op 06 22 49 53 80

Hans Warmerdam

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Copyright © 2020 Haselhoff Groep   |  Sitemap   |  Privacy statement
Snel zoeken
Haselhoff Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close